Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


vložené: 01. 07. 2010 07:01:13

Milenka, dnes ráno som konzultovala obidve moje tety a zhodli sa nezávisle na sebe, že toto sa stalo už aj im. Najskôr to spôsobila kvalita ryže, ak nevsiakla všetku tekutinu. Ak je ryža kvalitná, niekedy musia ešte mlieko pridať, pravda za sústavného miešania. A okrem toho, hned na začiatku treba pridať trocha soli na zvýraznenie chuti. Ak Ti nevyhovuje sfarbenie ryže škoricou, môžeš ju pridať do jablk alebo škoricou poprášiš vrch nákypu. Ak si myslíš, že by cukor nemal ísť do mlieka, moja druhá teta vymiešava cukry so žltkami a tak ich pridáva do uvarenej ryže. Ja som ešte ten nákyp nerobila, preto som sa obrátila na moje tety s Tvojou otázkou. Odporúčajú Ti ešte povrch nákypu posypať cukrom. Začať varením ryže na sporáku a dokončiť nákyp v trúbe. Ja dakujem za fotku. Nepoznať na nej, že si mala oštaru:-)) Milenka, ak nevieš vopred, ako kvalitná je ryža, daj menej mlieka a potom podľa potreby môžeš pridať. Verím, že najbližšie sa Ti už nákyp vydarí!:yes::-))



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz